Ik ben Mischa de Muynck, fotograaf en meer…

Ik ben Mischa de Muynck. Ik ben zelfstandig fotograaf en ik geef sinds 2007 les als docent fotografie. Ik doe dit voor toonaangevende instanties zoals de Kunsteducatie Walcheren, maar ook verzorg ik cursussen, workshops en lezingen bij bedrijven en aan privépersonen. De fotografische opleiding die ik heb genoten is de studie aan de kunstacademie AKV|St. Joost. Ik heb mijzelf daar als beeldend kunstenaar gespecialiseerd in de documentaire fotografie. Als fotograaf heb ik enorm veel technische en inhoudelijke kennis om de verschillende manieren van fotografie duidelijk te onderwijzen.

Fotografie: Ik ben in te huren als fotograaf. Bekijk mijn gewone portfolio op mijn website of mijn trouwdocumentaires

Fotocursus: Ik help je om met je fotografie op een volgend niveau te komen. Je kan cursussen en workshops bij me volgen.

Fotovakantie: Enkele malen per jaar organiseer ik een geweldige fotovakantie. Jij kan mee naar Frankrijk, Italië of zelfs naar New York!

Tips&Trucs: op mijn weblog geef ik regelmatig fotografie tips en trucs. Als je inschrijft op mijn maandelijkse iZine krijg je deze tips, trucs en nog meer over fotografie thuisgestuurd.

Fotoprojecten:

  • 3×50 project:50 fotografen, 50 weken lang met de 50mm lens. Dat is het 3×50 project dat ik heb bedacht en gerealiseerd.
  • foto7daagse: Een gratis fotografieproject, gestart in 2014 waar er al ruim 3500 mensen mee deden. Iedere dag een week lang een kleine fotografie opdracht. Meer info en meedoen aan een volgende foto7daagse: www.foto7daagse.nl
  • Foto7weekse: Een betaald fotografieproject waar je voor een klein bedrag 7 weken lang aan de slag kan met fotografie: www.foto7weekse.nl
  • Het fotojaar: een jaar lang, 25 opdrachten, 6 videobeoordelingen, 1 middag fotografie met mij als je foto-coach: www.fotojaar.nl

Over mij: Wil je weten hoe anderen mijn werk beoordelen? lees de referenties van mijn klanten op mijn website of op mijn LinkedIn profiel.

Neem contact met op: