50-50 dag 1

Dag 1, grote schoonmaak:50 mm project, dag 1
Een nieuw jaar dus een nieuw begin. En dit jaar start ik met een project dat 50 dagen zal gaan lopen. Vanaf 1 januari maak ik iedere dag een foto met mijn allerliefste lens, de 50mm.

Zelf heb ik een 50mm f/1,4 lens en die gaat dus voor 50 dagen min of meer vast op mijn camera plaats nemen. En iedere dag zie je hier het resultaat van die dag. Ik sla geen dag over!

 

About Mischa de Muynck

Over de auteur: Mischa de Muynck is fotograaf en verzorgt cursussen en workshops. Daarnaast verzorgt hij fotovakanties en is hij in te huren voor diverse fotografie. Op Facebook en Twitter is hij ook te vinden met tips en trucs. Wil je van alles op de hoogte blijven, abonneer je dan op het maandelijkse iZine.

3 thoughts on “50-50 dag 1

  1. Mooie originele foto Mischa. Ik ben vandaag ook begonnen. Hier nog geen schoonmaak maar de laatste champagne en oliebollen opmaken. Ik heb een blog via blogger waar ik mijn 50 dagen op zet, dus als je het leuk vind om een keer te kijken wat ik er van bak (helaas nog lang niet zo ervaren als jij bent) dan is dit mijn adres: anchye.blogspot.com.

    Groeten en veel plezier de komende 50 dagen 😉
    Angela

    PS Ik hoop niet dat je het erg vindt dat ik bij jouw foto’s wat inspiratie probeer op te doen!

  2. Hoi Angela, leuk dat je ook meedoet aan dit project. Jij ook veel plezier en maak vooral gebruik van mijn en andermans foto’s om inspiratie op te doen.
    Groetjes, Mischa

Stel een vraag