50-50 dag 4

4 januari, dag 4, een schoon bed met een mooi Zeeuws dekbedovertrek.

50 mm project, dag 4
Een nieuw jaar dus een nieuw begin. En dit jaar start ik met een project dat 50 dagen zal gaan lopen. Vanaf 1 januari maak ik iedere dag een foto met mijn allerliefste lens, de 50mm.

Zelf heb ik een 50mm f/1,4 lens en die gaat dus voor 50 dagen min of meer vast op mijn camera plaats nemen. En iedere dag zie je hier het resultaat van die dag. Ik sla geen dag over!

 

About Mischa de Muynck

Over de auteur: Mischa de Muynck is fotograaf en verzorgt cursussen en workshops. Daarnaast verzorgt hij fotovakanties en is hij in te huren voor diverse fotografie. Op Facebook en Twitter is hij ook te vinden met tips en trucs. Wil je van alles op de hoogte blijven, abonneer je dan op het maandelijkse iZine.

3 thoughts on “50-50 dag 4

  1. Dank je wel. Ik vind het echt erg leuk om te doen. Ik word nu min of meer gedwongen om na te denken over wat voor foto ik ga maken plus, ik doe ervaring op nu ik iedere dag een foto maak. Anders gaan er echt wel dagen voorbij dat ik mijn camera niet aanraak. En aangezien ik nog heel veel ervaring moet krijgen is dit een prima project voor mij 🙂

Stel een vraag