50 dagen met de 50 mm

Een nieuw jaar dus een nieuw begin. En dit jaar start ik met een project dat 50 dagen zal gaan lopen. Vanaf 1 januari maak ik iedere dag een foto met mijn allerliefste lens, de 50mm.

Zelf heb ik een 50mm f/1,4 lens en die gaat dus voor 50 dagen min of meer vast op mijn camera plaats nemen. En iedere dag zie je hier het resultaat van die dag. Ik sla geen dag over!

50 mm aankondiging

Denk je dat je vrienden ook wat aan deze informatie kunnen hebben? Help mij dan om deze post te delen met de knoppen hieronder, je kan dit bericht op Facebook zetten, twitteren, Hyven, mailen en nog veel meer.

About Mischa de Muynck

Over de auteur: Mischa de Muynck is fotograaf en verzorgt cursussen en workshops. Daarnaast verzorgt hij fotovakanties en is hij in te huren voor diverse fotografie. Op Facebook en Twitter is hij ook te vinden met tips en trucs. Wil je van alles op de hoogte blijven, abonneer je dan op het maandelijkse iZine.

8 thoughts on “50 dagen met de 50 mm

  1. Als je deze vast kan zetten op 50 mm dan zou je mee kunnen doen Margriet. maar een 50 mm is eigenlijk wel een must hoor…

  2. Ik wil ook wel meedoen. Ik heb een 50mm f1.8 maar geen full frame camera. Dus bij mij is 50 mm dan 85mm geloof ik. Kan ik dan toch mee doen?

  3. Hoi Angela,
    Het gaat er om dat je met de 50 mm lens fotografeert, dus dat kan prima.
    Groeten,
    Mischa

  4. Tssss en dan niet het linkje erbij zetten, blogding?! Nou ja, als je op mijn naam klikt dan kom je bij m’n 50×50 album 🙂

Stel een vraag