Berlin streets

Berlin streets, blond en blauwStraatfotografie in de grote stad, dat kan je op veel verschillende manieren aanpakken. Vaak pak ik een thema in een stad en ga met dat thema aan de slag. Mijn korte tijd in Berlijn heb ik voornamelijk besteed aan het bezoeken van veel musea (8 stuks in twee dagen) en het bewonderen van de in de avond verlichte gebouwen tijdens het Festival of Lights. De foto hiernaast is genomen bij het joods monument waar ik snel moest reageren om deze meneer op de foto te krijgen. Hieronder staan nog wat foto’s en het thema dat ik in Berlijn vond.

Toch maak ik overdag natuurlijk ook wel een fotootje tijdens de tocht door de stad. En thuis al bladerend door de foto’s in Lightroom viel mij op dat er veel opvallende kleuren in de foto’s zaten, en dat is bij een stad lang niet altijd het geval. Een thema kan je dus ook heel goed na het fotograferen overkomen.

Klik voor groter formaat!

Denk je dat je vrienden ook wat aan deze informatie kunnen hebben? Help mij dan om deze post te delen met de knoppen hieronder, je kan dit bericht op Facebook zetten, twitteren, Hyven, mailen en nog veel meer.

About Mischa de Muynck

Over de auteur: Mischa de Muynck is fotograaf en verzorgt cursussen en workshops. Daarnaast verzorgt hij fotovakanties en is hij in te huren voor diverse fotografie. Op Facebook en Twitter is hij ook te vinden met tips en trucs. Wil je van alles op de hoogte blijven, abonneer je dan op het maandelijkse iZine.

Stel een vraag