Houten Foto’s

Wil je je foto’s af laten drukken? Er zijn verschillende aanbieders die je foto’s af kunnen drukken. Het is altijd handig om je foto goed aan te bieden om te zorgen dat de afgedrukte foto er perfect uit ziet. Ik geef je hier wat tips.

Het juiste formaat
Hoe meer pixels, hoe beter. Zorg dus dat je je camera zet op de hoogst mogelijke kwaliteit en verstuur je foto ook in het hoogste aantal pixels. Zo voorkom je ‘blokjes’ waardoor de afdruk niet mooi is.

Let op de randen
Zeker als er belangrijke informatie aan de rand van een foto staat is het van belang dat je zorgt dat dat gedeelte ook goed op de foto komt te staan. Vaak kan je voordat de foto afgedrukt wordt kijken of dat gaat lukken. Neem je een canvas, besef je dan dat een deel van de foto wordt gebruikt aan de zijkant van het doek. Zit nu juist hier de belangrijke informatie, overleg dan even met de aanbieder hoe je kan zorgen dat je toch de juiste afdruk krijgt!

Een goede foto
Een mooie foto zorgt voor een goede afdruk. Dat is logisch. Wil je je fotografie verbeteren? Volg dan eens een cursus. HeelHollandFotografeert heeft verschillende cursussen en workshops om een betere foto te maken. Zowel voor de beginner als de gevorderde fotograaf.

De juiste aanbieder
Het is nog niet makkelijk, de juiste afdrukcentrale te vinden. Er zijn er zoveel! Ik heb er al veel gebruikt en onderstaande aanbieders zorgen voor een goede kwaliteit!

ALBELLI, afdrukken, wandecoratie (canvas, hout, aluminium, plexiglas), kalenders en fotokaarten. (TIP!)

CANVASCOMPANY, Wanddecoratie op hout, canvas, plexiglas, tuinposter en fotobehang)

FOTOOPHOUT, Wanddecoratie op hout, canvas, plexiglas, tuinposter en fotobehang) (TIP!)

TOPDOEK, Wanddecoratie op hout, canvas, plexiglas, tuinposter en fotobehang)

Albelli