portretten op locatie

Het is geweldig om mensen te fotograferen en ik wil ook jullie graag op de foto zetten!

Portretten op lokatie

Ik maak een onvergetelijk portret op de plek waar jullie dat willen. Bij voorkeur niet in een studio, maar op locatie. Dat kan aan huis, op het werk, maar zeker ook op het strand of in het bos. Mijn werkgebied is in principe Zeeland, maar in overleg kan dat zeker ook buiten Zeeland.

Fotoshoot op locatiealleen, met z’n tweeën of met meerdere personen:
we gaan samen 1 à 1,5 uur op pad. Ik ken voldoende plekjes waar we leuke en spontane foto’s kunnen maken. We nemen de tijd om iedereen op zijn gemak te stellen. Niet alleen de kinderen,maar ook volwassenen moeten even wennen aan de camera. We zorgen dan samen voor een relaxte fotoshoot, een ongedwongen sessie met uiteindelijk een serie foto’s die je gaat herinneren.
Omdat we op locatie zijn, hebben we meer (bewegings)vrijheid. We hebben dan ook alle gelegenheid om mooie foto’s te maken die prachtig zullen staan aan de muur.
De prijs voor een familie-sessie met 5 personen is €150,-. (binnen een straal van 20 km uit Kortgene. Je krijgt dan minimaal 15 foto’s digitaal aangeleverd.  En dat is een complete prijs! Wat er allemaal in die prijs zit lees je verderop. Meer personen tegen een (kleine) meerprijs.

Voor wie is deze fotoshoot geschikt?
Deze fotoshoot is prima geschikt voor leuke familiefoto’s, voor een fotosessie met z’n tweetjes of een fotosessie van de kinderen.  Maar ook mooie (zakelijke) foto’s voor op je profiel (Facebook, LinkedIn, Twitter, etc.) zijn met deze fotoshoot mogelijk.

Portretten op lokatie

Fotoshoot op locatie bij bedrijven:
Ik kom bij je in het bedrijf en maak de foto’s van de medewerkers. Vooraf maken we afspraken over hoeveel mensen er op de foto moeten en op welke manier.
Het is mogelijk om foto’s te maken in een (portable) studio. Hierdoor krijg je een serie gelijksoortige foto’s die je prima kan gebruiken voor een website om het team te presenteren. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om foto’s te maken waarbij medewerkers in een werksituatie geportretteerd worden. Dat is mogelijk in het bedrijfsgebouw of op locatie (bij ambulante beroepen). De prijs voor dergelijke foto-opdrachten is vanzelfsprekend niet hier te geven omdat dit te maken heeft met de aantallen mensen die op de foto gezet moeten worden. Maar als u via onderstaand formulier contact met me opneemt dan maak ik in overleg een duidelijke offerte.

Voor wie is deze fotoshoot geschikt?
Deze fotoshoot is prima geschikt voor bedrijven die de werknemers voor willen stellen. De foto’s kunnen gebruikt worden op een website, maar ook in drukwerk zoals brochures of jaarverslagen. Wil je meer dan portretten, ook bedrijfsfotografie is mogelijk bij mij.

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op

Wat zit er in de prijs?
Ik hou er zelf van om vóóraf duidelijk te hebben wat ik betaal. Dus als fotograaf vind ik dat ook mijn klanten dat moeten weten.
Als je mij inhuurt dan betaal je de vooraf afgesproken prijs van €150,-.
Wat krijg je dan?

  • Een fotoshoot voor maximaal 5 personen (meer personen tegen een kleine meerprijs)
  • je krijgt binnen twee werkdagen de foto’s,
  • je krijgt minimaal 15 foto’s, digitaal aangeleverd, zonder logo’s en copyrightteksten,
  • ik verzorg de bewerkingen aan de foto’s, zodat ze op en top zijn,
  • je krijgt de foto’s in klein formaat voor op websites én in groot formaat om (groot) af te laten drukken
  • ik geef je advies over waar je de foto’s zo goed mogelijk af kan laten drukken, je wilt immers de hoogste kwaliteit.

Extra reiskilometers hebben het tarief van €0,30 per kilometer (dat is als ik meer dan 20 km vanuit mijn woonplaats Kortgene moet reizen). Tegen een meerprijs verzorg ik de afdrukken van de foto’s op fotopapier, canvas, dibond of wat dan ook. Ik reken hiervoor een meerprijs van 20% van de prijs die jij zou betalen als je het zelf zou doen. Wil je foto’s netjes ingelijst hebben? Ook dat kan ik middels een aparte offerte voor je verzorgen. Bij ons eerste mailcontact krijg je van mij een duidelijke prijslijst mee.

Je ziet, de prijzen zijn duidelijk én je weet waar je aan toe bent. Er zitten geen verborgen trucjes in die zorgen dat je (achteraf) meer betaalt dan dat je zou denken.

Waarom Mischa als fotograaf?
Ik ben een professionele fotograaf en als je met mij werkt merk je dat. Ik geef je relevante aanwijzingen en adviezen. Naast dat ik fotograaf ben geef ik ook cursussen en workshops fotografie. Ik weet dus alles van de techniek die nodig is om een goede foto te maken en hoe ik de nabewerking moet doen. Dat garandeert dat de foto’s helemaal top zijn. Wil je weten wat mijn opdrachtgevers vinden van mijn werk? Lees hieronder maar eens.


Jeriene: Wij hebben een super mooie fotoreportage laten maken door Mischa. De reportage was op een mooie lokatie, het strand en de duinen. De kinderen konden tussendoor even rennen en springen zodat ze niet de hele tijd het gevoel hadden te moeten poseren. Dit zijn ook nog eens erg leuke actie foto’s geworden. Mischa stelt je op je gemak en waardoor de foto’s een ontspannen en spontane uitstraling hebben. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten! Een echte aanrader! De afdrukken zijn ook prachtig en geweldig dat het zo snel geregeld kon worden. Mischa bedankt je hebt voor ons een mooie onuitwisbare herinnering gemaakt. Michel, Jaap, Jochem, Phine en Jeriene.”
Tanja: We wilden onze ouders een leuke fotoreportage van hun kinderen en kleinkind cadeau geven.
Op het Banjaarstrand hebben we genoten van een geweldige ontspannen fotosessie.
Het eindresultaat heeft ons verrast, leuke, spontane  en ongedwongen foto’s!
Mischa, bedankt! Het is je gelukt om iedereen spontaan aan het lachen te krijgen, het resultaat mag er zijn!

Meer ervaringen van klanten

Stel een vraag